گــــروههای غیـــر رسمـــی ( آشکارو نهان)
گــــروههای غیـــر رسمـــی ( آشکارو نهان)
در محافل شب نشینی و مجالس گروهی تصمیم می گیرند و تصمیمات خود را به مدیر دست نشانده خود امریه می کنند و مدیر دست نشانده ناگزیر به انجام تصمیمات گرفته شده است. مدیر کوچکترین قدرت انعطاف و خلاقیت ندارد. اوهمچون یک مهره در دست کسانی است که ظاهرا حضور ندارند ولی اوامر آنها موبه مو در سازمان اجرا می شود. ادامه این روند باعث گسست اعتماد و مشروعیت بین کارکنان و مدیریت مجازی می شود که حاصل آن انحطات سازمانی و کلیه منابع آن است.
کشـــورهای صاحب قدرتهای ـ سیاسی، نظامی، اقتصادی، تکنـــولوژی و ...
کشورهای قدرتمند برای کسب منافع خود درکشورهای جهان سوم سعی و تلاش می کنند. به شکل ائتلاف یا راسا مدیرانی را برکشورهای صاحب منابع و ذخایر به مصدر قدرت بنشانند. گه به اهداف آنها جامه عمل بپوشند. اگرشرایط برای آنها ازاین طریق مهیا نشد. تلاش می کنند. لااقل فرد یا افرادی بر ساختار قدرت بنشانند که از دانش وتخصص برخودار نباشند ( پخمه گزینی) تا از ناتوانی اندیشه آنها سوئ استفاده خود را داشته باشند.
و به تعبیری از آدمهای ضعیف در راس ساختارهای قدرت استفاده می کنند. تا از بی خبری و جهل آنها کسب منافع خود را به پیش ببرند. اما دراین مسیر هم موفق نشدند سعی می کنند از اهرمهای سیاسی ،اطلاعاتی، و نظامی بهره گیرنند. (تحریم اقتصادی، حمله نظامی ، کودتا تحریم تکنولژی و.. ) بهره گیرند. تا برای کسب منافع خود مدیران مخلص و کاردان را از پیش روی بردارند. و منافع نامشروع خود را بدست آورند. که میزان درک وفهم مردم آن دیار ضامن پیروزی یا شکست آنها است. و میتوان گفت که ضعف آگاهی افراد جامعه می تواند همچون سربازان دشمن پابه پای آنها دشنه بر قلب مدیران شجاع و آگاه خودشان بزند و افراد نا آگاه آن جوامع با دستان خودشان عزیزان خودشان را ذبح می کنند. چون جهل تاریکی است و در تاریکی انسان توان درک دوست از دشمن را ندارد. و بر دوستان خود آن می کند که برای خصم خونین خود می کرده که تاریخ از این وقایع کم ندیده است.
منبع: پمپ وکیوم آبی ایرانی